خرید بهترین فایل های فلش موبایل

عرضه کننده ی فایل های فلش سامسونگ ، هواوی ،لنوو، گوشی های چینی ، تبلت ، ایسر، آلکاتل ،پیرگاردین،ایسوز

خرید بهترین فایل های فلش موبایل

عرضه کننده ی فایل های فلش سامسونگ ، هواوی ،لنوو، گوشی های چینی ، تبلت ، ایسر، آلکاتل ،پیرگاردین،ایسوز

۱۰۸ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی (تجربی – نظری)

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۱۳ ب.ظ

مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی (تجربی – نظری)

در این کار ، مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی را در مورد محلول سیر شده سدیم فلوئورید پی گرفته ایم در این راستا قابلیت حل شدن ترکیب یاد شده را در آب خالص در دمای به دو روش تبخیر حلال و نشر اتمی شعله ای طی اندازه گیریهای مختلف تعیین نموده ایم و مقدار برای آن بدست آمد از سوی دیگر قابلیت حل شدن ترمودینامیکی، ، از رابطه حساب شد که ا

دانلود مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی (تجربی – نظری)

پروژهایی در مورد مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی 
مقالاتی در مورد مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی 
مطالبی در مورد مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 600 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 82

فصل اول

 

برهم کنش یونها در محلول و ترمودینامیک آنها


مقدمه

گروه بزرگی از محلولها رسانای الکتریسته هستند مانند محلول اسیدها،بازها ونمک ها در آب ،به این نوع محلولها ،محلولهای الکترولیت و به اجسام حل شده در آنها الکترولیت می گویند.

یک محلول الکترولیت از راه حل شدن یک ترکیب یونی یا یک ترکیب کئووالانسی قطبی در یک حلال با ثابت دی الکتریک بالا حاصل می شود.

یک الکترولیت ممکن است قوی و یا ضعیف باشد، الکترولیت های قوی کاملاً بصورت ذرات با بارهای مخالف در می آیند و تفکیک تقریبا کامل است. از طرف دیگر الکترولیتهای ضعیف در محلول به طور جزئی یونیده شده و بر طبق قانون شناخته شده استوالد[1]، میزان یونش با افزایش رقت زیاد می گردد.]1و5[.

اگر چه الکترولیت های قوی به طور کامل یونش پیدا می کنند، لیکن یونهای آنها برای حرکت مستقل از یکدیگر از میان محلول ، به جز در رقتهای بی نهایت، آزاد نمی باشند.

حرکت یونها نسبت به یکدیگر به علت حرکت گرمایی نسبتاً شدید، بطور اتفاقی صورت می گیرد، به هر حال حتی در این شرایط نیز، نیروهای کولمبی تاثیر خود را تا حدودی وارد می نمایند که نتیجة آن در یک میانگین زمانی ، احاطه شدن هر کاتیون و آنیون به وسیله یک اتمسفر یونی حاوی نسبتاً زیادی از یونهایی است که نسبت به یون مرکزی، حامل بارهایی با علامت مخالف می باشند.

قوانین الکترواستاتیک وجود نیروهای جاذبه و دافعة قابل ملاحظه ای را بین بارهای همنام و ناهمنام طلب می نماید. چنین تاثیرات متقابل، تا حدود زیادی به رفتار غیرایده آل قابل مشاهده محلولهای الکترولیتی مربوط می گردد]5[.

 

1-1 ترمودینامیک محلولهای الکترولیت

خواص ترمودینامیکی محلولهای الکترولیت مانند محلولهای غیر الکترولیت برحسب پتانسیل های شیمیایی وفعالیتها مورد بحث قرار می گیرد.

به هر حال یونها به خاطر بارهای الکتریکی خود شدیداً بر هم اثر نموده و انحرافات از حالت ایده ال حتی در غلظتهای بسیار کم مهم است]2[.

در ادامه به بررسی رفتار غیرایده آل محلولهای الکترولیت و توضیح در مورد بعضی پارامترها و توابع محلولهای الکترولیت می پردازیم.

1-1-1 رفتار غیر ایده آل محلولهای الکترولیت

در محلول یک الکترولیت، برهم کنش های گوناگونی بین اجزای محلول برقرار است، مهمترین آنها عبارتند از برهم کنش« یون – یون » ، « یون – حلال » ، « حلال- حلال ».

این برهم کنش ها موجب می شوند تا محلولهای یونی دارای رفتار غیره ایده آل باشند، به همین دلیل توابع ترمودینامیکی تشکیل محلولهای یونی کاملاً متفاوت از توابع تشکیل محلولهای ایده آل است.

در یک محلول یونی، هر یون آبپوشیده با مولکولهای آب مجاورش بر هم کنش جاذبه برقرار می کند. از سوی دیگر، یک کاتیون آبپوشیده و یک آنیون آبپوشیده یکدیگر را جذب می کنند، در حالیکه یونهای هم بار یکدیگر را دفع می نمایند.

علاوه بر آن ، در شرایطی که یونش الکترولیت در محلول کامل نباشد، بایستی به برهم کنش های مولکول الکترولیت آبپوشیده با سایر اجزاء در محلول نیز توجه شود. گذشته از آن ، لازم است جنبش های گرمایی گونه های مختلف در محلول مدنظر قرار گیرد.

همانطور که اشاره شد مجموع این عوامل باعث می شوند تا محلولهای یونی از حالت ایده آل بسیار دور باشند]1[.

1-1-2 فعالیت یونها در محلول الکترولیت

در مورد غیرالکترولیت ها ، فعالیت حل شونده در محلول رقیق را تقریباً برابر مولاریته فرض می کنند ( بدین معنی ک).

با وجود این در محلولهای یونی اثرات متقابل بین یونها آنقدر قوی است که از این تقریب فقط می توان در محلولهای بسیار رقیق ( محلولهایی با غلظت کمتر از مولار)
استفاده کرد ]2[.

بنابراین بهتر است برای توجیه رفتار یون برای تعیین خواص محلول، عامل دیگری غیر از غلظت را به کار ببریم. کمیتی که به جای غلظت به کار برده می شود فعالیت یون[2] نام دارد که در آن اثر برهم کنش های یونی با محیط در نظر گرفته شده است. رابطه فعالیت و غلظت را می توان بصورت زیر نشان داد:

(1-1)                                          

که در آنفعالیت یون  ضریب فعالیت[3] نامیده می شود. ضریبی است که تفاوت بین فعالیت و غلظت را مشخص می کند و مقیاسی از واکنشهای بین یونی می باشد]6[.

1-1-3 ضریب فعالیت یونها در محلول الکترولیتپیدا کرده اند که بر هم کنش‌های بین یونی با  غلظت تغییر می کند بنابراین باید انتظار داشت که ضریب فعالیت با غلظت تغییر کند و همانطوری که می توان انتظار داشت در غلظت صفر، برهم کنش های بین یونی صفر می شود و می توان ضریب فعالیت را یک گرفت که در این صورت غلظت و فعالیت برابر

می شوند ]6[.

 

شکل (1-1). بستگی لگاریتم ضریب فعالیت چند الکترولیت با غلظت

ضریب فعالیت یک عامل تصحیح برای نیروهای بین مولکولی است، بدین معنی که ضریب فعالیت، یک بیان کمی خاصیت های محلول است و وقتی از حالت ایده آل به سمت حالت واقعی می رویم باید تابعی از انرژی برهم کنش ذرات باشد ]40[

به دلیل نیروهای دوربرد قوی بین یونها در محلولهای الکترولیت، استفاده از ضریب فعالیت حتی برای محلولهای خیلی رقیق نیز ضروری می باشد]10[.

ضریب فعالیت برای یک گونه یونی تنها ،نمی تواند تعیین شود چون در یک محلول یک نوع یون تنها وجود ندارد به این دلیل بجای ضریب فعالیت هر یون، میانگین ضریب فعالی[4]  معرفی می شود که رابطه آن با ضریب فعالیت تک تک یونها بصورت زیر است:

(1-2)                                    

در این رابطهضریب استوکیومتری یون مثبت وضریب استوکیومتری یون منفی می باشد ]4[.

هنگامی که یک الکترولیت کاملاً تفکیک شده باشد مقادیبدست آمده مستقیماً به خواص یونها اشاره دارد، برای مثال در رقت های بالا،انحرافات جزئی از رفتار ایده آل که به نیروهای دوربرد بین یونها بستگی دارد، قابل انتظار است]11[.

1-1-4 قدرت یونی [5]

به منظور نشان دادن تغییر مقدار ضریب فعالیت با غلظت، مخصوصاً در مواردی که یک و یا چند الکترولیت به مقدار اضافه نیز وجود دارند کمیت جدیدی به نام قدرت یونی توسط لوئیس[6] و رندال[7] پیشنهاد شد که قیاسی از شدت میدان الکتریکی به علت حضور یونها در محلول می باشد]7[.

الکترولیت هایی که دارای یونهای با بارچندتایی هستند در مقایسه با الکترولیتهایی که فقط یونهای با بار تک دارند آثار بیشتری بر ضرایب فعالیت یونها خواهند داشت. لوئیس برای بیان غلظت الکترولیت ها به طریقی که  این موضوع را به حساب آورد قدرت یونی، I، را که توسط معادله زیر تعریف می شود معرفی کرد.

(1-3)                                       

در این رابطه ظرفیت یون ومولاریته یون می باشد.

تاثیر بیشتر یونهای با بار زیادتر در کاهش ضریب فعالیت به علت ضرب شدن غلظت یونها در مربع بارهایشان است]3[.

 

 
   

 

شکل (2-1) بستگی لگاریتم ضریب فعالیت چند الکترولیت با قدرت یونی

1-1-5 پتانسیل شیمیایی محلولهای الکترولیت

پتانسیل های شیمیایی[8]  خواص کلیدی ترمودینامیکی خصوصیات ترمودینامیکی هستند لذا همه خصوصیات ترمودینامیکی دیگر، از این خاصیت مشتق می شوند]10[.

نحوه محاسبه پتانسیل شیمیایی یک محلول الکترولیت به صورت زیر می باشد.

اگر تغییر انرژی گیبس سیستم دارای مول حلال و مولاریته برای کاتیون و برای آنیون و برای یک افزایش بی نهایت جزئی چنین باشد:

(1-4)                                 

و به ترتیب پتانسیل شیمیایی کاتیون و آنیون حاصل از حل شدن یک الکترولیت در حلال مورد نظر می باشد.

در یک محلول، پتانسیل شیمیایی یونها را نمی توان جداگانه تعیین نمود حال اگر یک الکترولیت قوی بصورت مدنظر باشد خواهیم داشت :

(1-5)                           

که در نتیجه :

(1-6)                                  

وبه ترتیب ضرایب استوکیومتری کاتیون و آنیون می باشند.

پتانسیل شیمیایی کاتیون و آنیون توسط روابط زیر داده می شوند :

(1-7)                                 

(1-8)                                 

در این روابط ،وبه ترتیب پتانسیل شیمیایی کاتیون و آنیون در حالت استاندارد، و ضرایب فعالیت کاتیون و آنیون هستند.

هر گاه معادلات (1-7) و (1-8) در معادله (1-6) جایگزین شوند خواهیم داشت:

(1-9)                    

برای بدست آوردن جمله ای متناسب با مولاریته، m ، الکترولیت برحسب جمله لگاریتمی، میانگین مولاریته یونی ، ، بصورت زیر تعریف می شود :

(1-10)                           

در این رابطهمی باشد.

آنگاه به کمک معادله (1-10) و معادله (1-2) خواهیم داشت:

(1-11)                                 

پتانسیل شیمیایی استاندارد الکترولیت ، عبارت است از پتانسیل شیمیایی محلول با فعالیت واحد بر مبنای مقیاس مولاریته است ]3[.



[1] . Ostwald Law

[2] . Ion activity

[3] . activity coefficient

[4] . mean activity coefficeint

[5] . Ionic Strength

[6] . Lewis

[7] . Randall

[8] . chemical potentials

 

دانلود مطالعه تجمع یونی با نگرش ترمودینامیکی (تجربی – نظری)

  • eshagh bayrami

فیزیک (2)

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۱۲ ب.ظ

فیزیک (2)

لایه فیزیکال 80211 اساساً مکانیزمهای ارسال را برای MAC فراهم می‌کند به علاوه بر آن اعمال ثانویه‌ای همچون تشخیص وضعیت محیی بی‌سیم و گزارش آن به MAC را هم انجام می‌دهد فراهم آوردن این مکانیزمهای ارسال مستقل از MAC، در هر دو لایة فیزیکی و MAC توسعه یافته است این استقلال بین MAC و PHY عاملی است که باعث افزایش نرخ انتقال بالاتر در 80211 b 80211a و 802

دانلود فیزیک (2)

مقالاتی در مورد فیزیک (2)
مطلب هایی در مورد فیزیک (2)
پروژهایی در مورد فیزیک (2)
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 57 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 57

هر یک از لایه های 802.11 دارای دو زیر لایه می باشند:


 

 

PLCP در واقع یک لایه handshake است که واحدهای داده پروتکل MAC را قادر می‌سازد که بین ایستگاههای MAC روی PMD انتقال داده شوند، که روش انتقال و دریافت داده در محیط بی سیم می‌باشد. تا حدی، می توان PMDرا به عنوان یک سرویس انتقال بی سیم تصور کرد که توسط PLCP کنترل می‌ شود. زیر لایه‌های PLCP و PMD بر مبنای انواع 802.11 متغیر هستند. همه PLCP با صرفنظر از نوع فیزیکی 802.11، دارای داده‌های اولیه‌ای که واسط برای ارسال داده‌های هشت‌تایی بین MAC و PMD را فراهم می‌کنند، بعلاوه دارای توابع اولیه‌ای است که MAC را قادر می‌سازد که زمان شروع ارسالش را به فیزیکال اعلام کند و فیزیکال را قادر می‌سازد که به MAC  زمان کامل شدن ارسالش را اعلام کند.

در جهت دریافت، توابع اولیه PLCP از فیزیکال به MAC نشان می دهند که چه زمانی شروع به دریافت ارسال از ایستگاه دیگر کرده‌اند و چه زمان ارسال کامل شده است. برای پشتیبانی از (CCA) Clear channel assesment ، همه PLCPها مکانیزمی برای MAC تدارک دیده‌اند که موتور CCA را reset کرده و برای فیزیکال وضعیت جاری محیط بی‌سیم را گزارش بدهد.

به طور کلی plcpها در 802.11  برطیق دیاگرام زیر عمل می‌کنند. وضعیت عملیاتی پایه، بر اساس روش Carrier sence clear channel assessment (CS/CCA) است. این رویه شروع سیگنال را از ایستگاههای مختلف تشخیص می‌دهد و معلوم می‌کند که آیا کانال برای ارسال  افراد است یا خیر. به محض دریافت یک TX و آغاز دادخواست، با تغییر PMD از دریافت به ارسال به وضعیت انتقال تغییر حالت داده و واحد داده پروتکل Plcp را می‌فرستد.  PLCP Protocol dataunit (PPDU) سپس، تصور می کند که TX تمام شده و به وضعیت (CAICCA) بر می‌گردد. PLCP وضعیت دریافت را زمانیکه رویه CS/CCA هدر PLCP و پریمبل آن را تشخیص می‌دهد، درخواست می‌کند اگر PLCP خطایی را تشخیص دهد، خطا را به MAC نشان میدهد و رویه CS/CCA  را پیش می‌برد.

دیاگرام وضعیت PLCP

بلوک‌های ساختمان لایه فیزیکال:

برای درک PMD متفاوت باید مفاهیم اولیه ذیل را درک کنیم:

  • Scrambling
  • Coding
  • Inter leaving
  • Sym bol mapping

- Scramling:

یکی از اصول طراحی فرستنده جدید که ارسال داده را در نرخ‌های بالا امکانپذیر می‌کند، فرض بر این است که داده‌های شما فراهم می‌کنید از نظر فرستنده به طور رندم ظاهر می‌شود. بدون این فرض، بسیاری از بهره‌ها که از  بلوک‌های ساختمانی دیگر ساخته می‌شود، درک نخواهد شد.

Scrambling: روش کدگذاری داده‌ای به صورت تصادفی قبل از ارسال است که برای جلوگیری از اینکه مجموعه‌ای از صفرها یا یک‌های متغیر باعث مشکلات هماهنگی درگیرنده شوند. گیرنده گوشا سپس این داده‌های تصادفی را بر اساس ترتیب ساختار اصلی کد گشایی می‌کند.

اغلب روش‌های کدگذاری self- synchroniz هستنتد، به این معنی که کد گشا قادر است خودش را با وضعیت کدگذار هماهنگ کند.

Coding: کدنیگ مکانیزمی است که ارسال داده با نرخ بالا را در کانال‌های نویزدار امکانپذیر می‌کند. همه کانال های انتقال دارای نویز هستند که خطاها به شکل بیت‌های تغییر یافته یا اصلاح شده را باعث می شود. کدینک به شما این اجازه را می دهد که مقدار داده ارسالی در محیط نویزدار را به حداکثر برسانید.

 رایج‌ترین نوع کدینگ در سیستمهای ارتباطی امروزه ، کدهای پیچیده هستند چرا که به راحتی به صورت سخت‌افزاری با جمع کننده‌ها قابل پیاده‌سازی هستند.

Interleaving:

Interleaversها مطرح شدند تا در بلوک‌هایی که خطا ممکن است رخ دهد پخش شوند. یک inter leaver می‌تواند یک ساختار نرم افزاری یا سخت افزاری باشد. هدف اصلی آن پخش بیت‌های مجاور با قرار دادن بیت‌های غیرمجاور در کنار آن‌هاست.


802.11 wlan s

 استاندارد اولیه 802.11 دو متد برای لایه فیزیکال wlan  تعریف کرده است:

2.4 GHZ frequency hopping spread spectrum (FHSS)

2.4 GHZ direct Sequence spread spectrum (DSSS)

 

Frequenycy Hopping wlans:

 FHSS در شبکه‌های بی سیم محلی نرخ انتقال داده 1 Mbps و 2Mbps را ساپورت می‌کند، همانطور که از نامش پیداست، وسایل FHSS تغییر می‌کنند یا “hops” فرکانس‌ها را می‌پرند یا تغییر می‌دهند با یک الگوی پرشی از پیش تعیین شده و نرخ را، ست می‌کنند، وسایل FHSS طیف فرکانسی موجود را به 79 کانال بدون Overlap تقسیم می‌کنند (برای شمال امریکا و اغلب کشورهای اروپایی) بین رنج 2.402تا 2.480GHZ . هر کانال 1MHZ پهنا دارد، بنابراین شبکه‌های بی سیم محلی تقریباً با سرعت 1Mbps و از میان 79 کانال با سرعتی کمتر می‌پرند.

ترتیب پرش‌ها باید در حداقل سرعت 5/2 بار در هر ثانیه انجام شود و حداقل باید 6 کانال را در بر گیرد (6 MHZ) برای به حداقل رساندن تصادم بین فضاهای دارای over lap، توالی پرش‌های ممکنه می‌تواند به سه مجموعه تقسیم‌بندی شود.

Hopping Pattern

Set

[0,3,6,9,12,15,18,21,24,27,30,33,36,39,42,45,48,51,54,57,60,63,66,69,72,75]

1

[1,4,7,10,13,16,19,22,25,28,31,34,37,40,43,46,49,52,55,58,61,64,64,67,67,70,73,76]

2

[2,5,8,11,14,17,20,23,26,29,32,35,38,41,41,44,47,50,53,56,59,62,65,68,71,72,77]

3

 

Hopping Pattern for North Amrica & Europe

در کل، الگوهای پرش یک مسیر هستند در میان کانال‌های موجود فراهم می‌کنند به نحوی  که هر پرش حداقل 6MHZ را بپوشاند و احتمال تصادم را به حداقل برساند.

Direct sequence spread spetrum wlans

 DSSS از دیگر ویژگیهای 802.11 مربوط به لایه فیزیکال است. طبق آنچه در سال 1977 تعیین شده ، DSSS نرخ دادة 1 , 2 مگابایتی را ساپورت می‌کند. در سال 1999، گروه کار 802.11 استاندارد 802.11b  را تصویب کردند که نرخ انتقال داده 5.5 و 11 Mbps را ساپورت کند. لایة فیزیکی 802.11b DSSS با لایه فیزیکی 802.11 DSSS سازگار می‌باشد.

شبکه‌های بی سیم محلی کانال‌های 22 MHZای را  استفاده می‌کنند که اجازه می‌دهد شبکه‌های wlan چند گانه در یک پوشش فضایی کار کنند. در امریکا و اغلب اروپا کانال های 22 MHZ به سه کانال بدون Over lap در رنج 2.483تا 2.4 به کار می‌روند.

802.11 b WLANS:

 802.11 b در سال 1999 بر مبنای High- Rate DSSS (HR- DSSS ) طرح ریزی شد. که امکان افزایش نرخ انتقال داده به 11 Mbps در باند 2.4 GHZ ISM را می‌دهد . با استفاده از Complementary code keying (cck)  یا به طور اختیاری

 packet binary convolutional coding (PBCC).

HR-DSSS همان الگوی کانال بندی DSSS را با پهنای باند 22 MHZ و تعداد یازده کانال، با overlap  و سه کانال بدون overlap ، در باند YSM 2.4 GHZ استفاده می‌کند.

802.11 HR-DSSS PLCP

 زیر لایة PLCP برای HR-DSSS دارای دو فریم PPDU است: بلند و کوتاه، Preamble و هدر در HR-DSSS long PLCP همیشه در سرعت 1 Mbps ارسال می‌‌شود تا سازگاریش را با DSSS قبلی حفظ کند. در واقع، long- plcp در HR-DSSS با نمونه مشابه‌اش در DSSS یکی است با تعدادی ملحقات برای ساپورت data Rate بالاتر. این ملحقات عبارتند از:

- the signal subfield has the additional data Rates specified.

- the service subfield defines the privously reserved bits.

- the length submit still proide the namber of ms to transmit the PSDU.

Signal

Data Rate

Ox 37

5.5 Mbps

Ox 6E

11 Mbps

Additional srgnal subfielol Mapping

Bit

Name

Decode

B2

Locked clocks

O=not clocked , 1=Tx frequency & symbol clocks lockde

B3

Modulation

O=cck, 1=PBCC

B7

Length extension

Used by the length submit

 یک short PLCP وسیله‌ای برای به حداقل رساندن Orerhead  در حالیکه همچنان فرستنده و گیرنده به طور درست با هم مرتبط باشند، فراهم می‌آورد. هدر آن همچنان همان preamble هد و فرمت PSDU را به کار می‌برد، اما هدر PLCP در 2Mbps ارسال می‌شود، در حالیکه PSDU در نرخ 1 یا 2 یا 5/5 یا 11 Mbps ارسال می‌شود. بعلاوه، subfield آن چنین تغییر می‌کند:

- فیلد هماهنگی آن از 128 بیت به 56 بیت تقلیل یافته و رشته‌ای از صفرهاست.

- فیلد SFD آن 16 بیتی است و عملکرد یکسانی برای نشان دادن ابتدای فریم دارد اما نشان می‌دهد که Long header یا short header استفاده می‌شود.

Mae

Frame (PDSU)

CRC

Length

Service

Signal

Sync

16 b

16 b

8 b

8 b

16 b

56 b

 

HR- DSSS short PPDU

Subfield های گوناگون در نرخ دادة مناسب و با یکی از دو تکنیک مدولاسیون: PBCC یا CCK ارسال می‌شوند

802.11 a wlans:

 در همان زمانی که 802.11 b طرح معرفی HR-DSSS را می‌ریخت، 802.11a در سال 1999 برای معرفی (OFDM) Orthogonal Frequency Division Multiplexing را برای لایه فیزیکی روی 5 GHZ طرح‌ریزی می‌کرد. 802.11a نرخ دادة تا 24 Mbps و به طور انتخابی تا 54 Mbps را روی باندهای (U-NII) Unlicensed National information ynfrastructure از 5.15 تا 5.25 و 5.25- 5.35 GHZ و 5.725-5.825 GHZ را فراهم می‌آورد. 802.11 a کانال‌های 20 MHZ به کار می‌گیرد و چهار کانال که در هر سه باند U-Nyy ، تعریف می‌کنند.

802.11 j

IEEE 802.11 j ضمیمه‌ای برای شبکه‌های محلی و شهری (MAN) طرح ریخت که نیازهای عملیات 802.11 a روی باند 4.9 GHZ اختصاص یافته در ژاپن و u.s فراهم آورد. همچنین برای امنیت عمومی برنامه‌ها در 5.03-5.091 مختص ژاپن. طرح شماره‌گذاری کانال‌ها، کانال‌های 240 تا 255 را روی این باند فرکانسی (5 GHZ) پوشش می‌دهد.

 

دانلود فیزیک (2)

  • eshagh bayrami

فیزیک (1)

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۱۱ ب.ظ

فیزیک (1)

مشکل جزئی مورد نظر با گذر زمان آلودگی‌های پرتوهای راکتور هاست در حذف این آلودگی در مراتب بالاتر یک فیلتر ترکیب لازم است یک فیلتر شامل یک یا چند مواد اضافی است که در پرتو قرار می‌گیرد بنابراین AL و S با فیلتر F استفاده میشود

دانلود فیزیک (1)

مقالاتی در مورد فیزیک (1)
مطلب هایی در مورد فیزیک (1)
پروژهایی در مورد فیزیک (1)
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 369 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

تا پرتوی فیلتر  شده حاصل شود که شامل نوترونها حدود 3/24 کیلوالکترون ولت خواهد بود، Ti و Co برای رسیدن به پرتوی فیلتر شده در 2 کیلو الکترون ولت است و S به Si لازم است تا پرتویی در Kev 55 بدست آید و کاهشی در شدت پرتوی فیلتر شده بطور قابل ملاحظه نشان داده میشود.

 
   

تکنیک دیگر جهت کاهش آلودگی نوترون با پخش کننده رزونانس در داخل پرتو راکتور و پرتوی پخش شده فیلتر میوشد. بنابراین در اداره ملی استاندارد  (NBS) پخس کننده Mn در ارتباط با Ti + Sc استفاده میشود تا 97 درصد دسته‌های خالص 2 کیلو الکترون ولت نوترونها استفاده شوند. میل و هاروی از Mg و S استفاده شده که پرتوی فیلتر شده kev 75 استفاده شود و Ti و M با فیلتر Fe پخش می‌شود تا پرتو Kev  14 بدست آید پس پخش کنده Co با Ni و Fe پرتو Kev 5/4 را نشان میدهد و فیلتر پرتو ev 500  را با پخش کننده Nd و فیلتر Zn یک پرتو ev 400 را نشان می‌دهد.پرتوهای فیلتر شده مواد اولیه مودر استفاده است. U و Sc و fe و si برای پرتوهای فیلتر شده در 186/0 ، 2 ، 3/24 ، 55 ، 144، و 2350 kev عنوان میشوند. در فیلترهای ایزوتوپ‌های جدا شده Er ، N ، zn ، sr ، zn ، Ni، e ، Cr پیشنهاد شده تا پرتوهای مربوطه و اطلاعات آن با کارر امروزی جهت طرح‌هی متغیر مناسب باشد ولی تمام این معیارات و طرح‌ها لازم است تا فیلتر ایزوتوپها جداگانه دیده شوند. در حالت خاص اطلاعاتی برای رسیدنت به انرژی بالاتر و جود دارد تا شدت خوب و نسبت سیگنال به زمینه در منطقه در مورد علاقه و انرژی آن بدست آوریم. مثالی از کل بخش مربوط به معیارات در کل کاربرهای فیلترها در شکل 4. Vtii  و برای نشان داده شده است.

 

 
   

 معیاراتی برای طرح فیلترها

این فیلترهای پنجره برای پرتوهای نوترون‌ها ابتدا بسط می‌یابند. برخی از آزمایشات در پرتوها نیاز به نوترون دارند تا در دستة‌ باریکی با انرژی مناسب و انرژی ویژه در هر یک از ده دهه دیده شوند. مشکل Viii دو مشکل فیلترها را نشان میدهد که در یک رآکتور عمل میکند. فیلتربندی و ماده مربوط در این مثال fe است که در نیمه راه لوله پرتو قرار می‌گیرد که به پورت پرتوی راکتور فر برده میشود. این فضای بین Fe و لوله با صفحات پر میشود و در این مثال Al و S به مواد خاص اضافه میشود تا مواد فیلتر بندی ابتدایی استفاده شوند. پورت پرتو شکل5 Viii در مسیر مستقیم قرار می‌گیرد و سوخت رآکتور را نشان میدهد. پورت پرتو در مشکل b 5 Vtii  نسبت به انعکاس و همزه در نزدیک هسته قرار می‌گیرد در جهت مستقیم نوترونها در جهت موفقیت نمونه قرار می‌گیرد.

 

 

 
   

 تجارب زیادی برای فیلترها بدست آمه است و حاکی است از عواملی که باید برری شوند که این طرح‌ها از فیلتر پرتو خواهد بود. حداکثر جریان نوتورن تک انرژی در موقعیت نمونه قرار دارد ولی لازم نیست بین متغیرها با بزرگترین قطر استفاده میشود و مواد فیلتر بندی باید به حد کافی در منطقه پرتو ایجاد شود که از تمام نقاط در منبع و صفحه منعکس کننده از فیلتر می‌گذرد و به نمونه میرسد. برای فیلترهایی که هزینه بردار است هزینه کمتر را انخاب کنید. اگر لازم باشد یک آزمایش را در نظر بگیریم پرتو باید به فیلتر اضافه شود. اگر  ما دو فیلتر به هسته راکتور خیلی نزدیک باشد بسیاری از نوترونها با انرژی ناخواسته در پرتو نشان داده میشود. بنابراین ما دو فیلتر بندی باید در نیمه راه بین منبع و وجه خارجی صفحات بیولوژیکی قرار می‌گیرد

اجزاء یا ایزوتوپ‌ها برای ماه فیلتر انخاب میشود تا بخش در حداقل پنجره کمتر از 5/1 نوتورن درحد متوسط با انرژی دیگر مشخص باشد. ضخامت فیلتربندی انتخاب شده حدود 1/0 نوترونها است که انرژی را به فیلتر می گذرانند. عامل 5/1 نشان میدهد که نوترونها با انرژی دیگر در انتقال است ولی نوترونها منبع اسپکتروم و طیف است که نسبت به نوترون در پنجره و سنجیده میشود. اغلب دسته‌ای در پنجره حدود 200/1 کل طیف نوترون‌هاست. اگر این فاکتورها به نسبت 5/1  باشد در جه خلوص پرتو 98/0 است. مواد فیلتر با نسبت مقطع بزرگتر از 5/1 ثابت نمی‌شود که نسبت 10/1 را نشان دهد ولی این پنجره توخالی در مقطع فیلتربندی سایه بندی میشود و مواد فیلتر بیندی ثانویه را نشان میدهند.

اغلب تغییرات انرژی دیده میشود از فیلتری دیگر ، بنابراین فیلترهای قابل تعویضی لازم است در دانشگاه راکتور تحقیقات میسوری (MURR) با فرو بردن لوله فیلتر و حذف آن کار میشود. و در عرض چند دقیقه میتواند راکتور را خاموش کند. روش ساده برای فیلترها برای چرخاندن پرتوهاست HFBR (راکتور پرتو با فلوی بالا) در بروفاوان شامل فیلترهایی است در خارج از صفحات بیولوژیکی .

این صفحات در اطراف طولانی‌تر است پس از فیلتر MTR, Fe از مخلوط فولاد زنگ ترن و برنج استفاده میشود که فیلتر Sc استفاده میشود  تا Ni و Ti بعنوان صفحات بکار میروند. دو یا چند عنصر لازم است تا پنجره‌ها بوسیله دیگری سایه‌دار شوند. از مخلوط بتون، آهن، سرب، آلومینویم بعنوان صفحه‌ای استفاده میشود. مواد متغیر با هر یک از صفحات ومرحله بندی میشوند. این مراحل جلوگیری می کنند تا فواصل با آب موجود تحت تأثیر اشعه گاما نباشد و Al طوری عمل می کند که مراقب باشیم آب یا Al منبعی در صفحه بیولوژیکی به حساب میآید ولی در این فاصله هوا هم وجود  دارد.

دومین و سومین ، دو فیلتر بندی شده لازم است استفاده شود تا مواد فیلتر بندی اولیه مشخص شود و مواد ثانویه نزدیک به پنجره است و مقطعی از مواد اولیه را  نشان می‌دهد. این مواد به نسبت 5/1 یا کمتر در پنجره با متوسط مقطع تمام انرژیها تنها 2/1 است ولی این مواد ثانویه Al و S مؤثر هستند و همراه Fe و Ti ،  Co به فیلترها اضافه میشود و S به فیلتر Si اضافه میشود.

این مواد ثانویه درجه خلوص را بالا میبرند و اشعه گاما را کاهش میدهند و همیشه از راکتورها خارج میشود.

چند روش دیگر برای پیشرفت در جه خلوص پیشنهاد شده است. این پورت پرتو در بالاترین موقعیت فلو نزدیک هسته ترجیح  داده میشود به نقطه پرتو در نقاط از سوخت نوترونها که پخش میشود آسان‌تر متغیر میشوند و انرژی بالایی را خواهند داشت. و این نوترونهای نومتر آسانتر فیلتر میشود و شامل انرژی بالاتری هستند و این فلوی گاه نومتر است نسبت به فولی گاه از سوخت مطرح میشود. فیلترها ر NBS از سوخت مستقیم استفاده میوشد. منگنز رزونانس پراکندگی در Kev 38/2 دارند که kev2 به پایین لوله کشیده میشود و nBVS تشخیص داد که فیلتر sc با فاکتور درجه خلوص 98/0 با فیلترهای Sc، با فاکتورها درجه خلوص 98/0  با فیلترهای SC دارای فاکتور 8/0 7/0 است.

در توسعه فیلترهای 238 مواد دیگری شناسایی شد که در پنجره‌هایی ev186 خواهد بود. پس چند ماده انتخاب شد تا این بخش‌ها با پنجره انرژی بالاتر در 238 مشخص شود. پیشرفت در خلوص پرتو با اضافه شدن Se ، Mn ، Ge ایجاد میشود تا به فیلتر 238 سنجیده شوند.

این پرتوهای فیلتر شده همیشه انرژی دارند تا به آسانی معیاری را در سابقه به کار گیرند. و ارزش دارد تا به آسانی معیاران را در نظر گیرند. سمیسون و دیگران روش «اختلاف فیلتر» را در نظر می گیرند. که در آن ماده منتخب دارای رزومانسی است که به پنجره سایه می اندازد و نسباً پایین است و انرژی نوترون را به کار می‌گیرد و معیارات شدت پرتو مطابق با نوترون غیر دسه‌ای است و فیلتر Fe  و Ti  S با Si و W با U همراه است.

بررسی طرح‌ها با مواد فیلترهاست که به آسانی با آن سر و کار دارند. اسکاندیوم، Al و S و Si و U کاملاً ثابت هستند و کالم میشوند که در نوترون و گاما دیده میشوند. S معمولاً به قوطی آلومینیوم باید دیواره قلع می‌چسبد. متأسفانه شکل ثابتی از دیده نمی شود و شناسایی  مایع باید استفاده شود . گازی در فیلترها با نیتروژن مایع استفاده میشود. گازی فشرده میشود و فیلتر حدود در میدان اشعه تغییر می‌کند و خطرات احتراق دارد. پس مایع فیلتر در MURR در خارج از صفحه بیولوژیکی قرار می‌گیرد و به آسانی نمی توان با آن کار کرد. مواد متغیر رادیواکتیور میوشند ولی باید به آسانی با آن سر و کار داشت. چون اکثر فعال سازی ایجاد شده با نوترون حرارتی صفحه Li ، B ، Cd را در پایانه داخلی‌ ماده فیلتر کمک بر کاهش فعال سازی میکند.

در زمان طراحی فیلترها، علاوه بر کاهش زمینه نوترونها در خارج از رسته ، باید مهار فلوی ، در پرتور صورت گیرد با خطوط راهنما در چنین مهاری سطحی میشود تا200 اجزاء سنگین مثل یا اجزاء نور مثل Si بخشی از مواد فیلتربندی را نشان دهند. این میزان ثابت کرده‌اند کاهش me/hr تا از اشعه گاما در پرتو قابل کنترل باشد که در پرتوهای فیلتر شده کنترل میشوند.

VIII فیلترها در رآکتورها:

جدول VIII.1 فیلترها را درحالت ثابت لیست کرده است. چون مخلوطی از مواد فیلترسازی ثانویه و اولیه را میتوان در هر یک از این فیلترها تغییر داد. مثالی از فیلترهاست. به فیلتر Fe 56 در BNL علاقه ویژه ای نشان داده شده چون اولین مثال استفاده از ایزوپ ثابت جداست تا نسبت بهتری از مقطع نشان داده شود. آهن طبیعی %34/8 ایزوتوپ های دیگر است که پنجرة Kev 24 را از Fe 56 به 45/0 پرمیکند پس متوسط مقطع Fe حدود ob است. و این نسبت 11/1 = 5/45/0 با آهن طبیعی ماده فیلتر ابتدایی را نشان می دهد. ولی هزینه ای در fe برای کاهش نوترون ها تحمل می شود و از فیلتر می گذرند. فیلتر BNL حدود kg20 fe است. فیلتر دیگر، فیلتر si در او است و سولفور به si اضافه می شود کرینچر و ker144 پنجرة توخالی در ker55 را مشخص کرده است. این فیلترها ker55 نوترون را تحویل می دهند که تولید شده است. کارمندان در NBS در بران شویگ فیلترهای Se را می سازند تا پورت پرتو و Mn بازتاب کننده در منوی بالای قرار گیرد و لوله پرتو با نوترون ker2 پخش شده مشخص شود. این رزونانس پخش شده در پیک Mn در 38/2 ker مشخص است ولی Mn مقطع ker2 b)100N ( را دارد. این درجه خلوص پرتو از 7/0 به 98/0 میرسد تا ضایعات فلو نشان داده شود.

دانلود فیزیک (1)

  • eshagh bayrami

نظریه های انیشتن

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۱۱ ب.ظ

نظریه های انیشتن

نظریه‌های اینشتین(نسبیت عام و خاص) اینشتین دو نظریه دارد نسبیت خاص را در سن 25 سالگی بوجود آورد و ده سال بعد توانست نسبیت عام را مطرح کند نسبیت خاص بطور خلاصه تنها نظریه ایست که در سرعتهای بالا (در شرایطی که سرعت در خلال حرکت تغییر نکندسرعت ثابت) می‌توان به اعداد و محاسباتش اعتماد کرد جهان ما جوریست که در سرعتهای بالا از قوانین عجیبی پیروی می‌کن

دانلود نظریه های انیشتن

مطالبی در مورد نظریه های انیشتن
مقالبی در مورد نظریه های انیشتن
پروژه ای در مورد نظریه های انیشتن
انیشتن
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 37 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

نسبیت عام برای حرکتهایی ساخته شده که در خلال حرکت سرعت تغییر می‌کند یا باصطلاح حرکت شتابدار دارند. شتاب گرانش زمین g که همان عدد 9.81m/sاست نیز یک نوع شتاب است. پس نسبیت عام با شتابها کار دارد نه با حرکت. نظریه ایست راجع به اجرامی که شتاب گرانش دارند. کلا هرجا در جهان، جرمی در فضای خالی باشد حتما یک شتاب گرانش در اطراف خود دارد که مقدار عددی آن وابسته به جرم آن جسم می‌‌باشد. پس در اطراف هر جسمی شتابی وجود دارد. نسبیت عام با این شتابها سر و کار دارد و بیان می‌کند که هر جسمی که از سطح یک سیاره دور شود زمان برای او کندتر می‌شود. یعنی مثلا، اگر دوربینی روی ساعت من بگذارند و از عقربه‌های ساعتم فیلم زنده بگیرند و روی ساعت آدمی که دارد بالا می‌رود و از سیارهٔ زمین جدا می‌شود هم دوربینی بگذارند و هردو فیلم را کنار هم روی یک صفحهٔ تلویزیونی پخش کنند، ملاحظه خواهیم کرد که ساعت من تند تر کار می‌کند. نسبیت عام نتایج بسیار شگرف و قابل اثبات در آزمایشگاهی دارد. مثلا نوری که به پیرامون ستاره‌ای سنگین میرسد کمی بسمت آن ستاره خم می‌شود. سیاهچاله‌ها هم برپایه همین خاصیت است که کار می‌کنند. جرم انها بقدری زیاد و حجمشان بقدری کم است که نور وقتی از کنار آنها می‌‌گذرد به داخل آنها می‌‌افتد و هرگز بیرون نمی‌آید.


فرمول معروف اینشتین (دست خط خود اینشتین)

نظریه نسبیت عام همه ما برای یک‌بار هم که شده گذرمان به ساعت‌فروشی افتاده است و ساعتهای بزرگ و کوچک را دیده ایم که روی ساعت ده و ده دقیقه قرار دارند. ولی هیچگاه از خودمان نپرسیده ایم چرا؟ انیشتین در نظریه نسبیت خاص با حرکت شتابدار و یا با گرانش کاری نداشت. نخستین موضوعات را در نظریه نسبیت عام خود که در 1915 انتشار یافت مورد بحث قرار داد. نظریه نسبیت عام دید گرانشی را بکلی تغییر داد و در این نظریه جدید نیروی گرانش را مانند خاصیتی از فضا در نظر گرفت نه مانند نیرویی میان پیکرها، یعنی برخلاف آنچه که نیوتن گفته بود! در نظریه او فضا در مجاورت ماده کمی انحنا پیدا می‌کرد. در نتیجه حضور ماده اجرام، مسیر یا به اصطلاح کمترین مقاومت را در میان خمه‌ها (منحنیها) اختیار می‌کردند. با این که فکر انیشتین عجیب به نظر می‌رسید می‌توانست چیزی را جواب دهد که قانون گرانش نیوتن از پاسخ دادن آن عاجز می‌‌ماند. سیاره اورانوس در سال 1781 میلادی کشف شده بود و مدارش به دور خورشید اندکی ناجور به نظر می‌رسید و یا به عبارتی کج بود!

 

دانلود نظریه های انیشتن

  • eshagh bayrami

تعیین چگالی بارهای سطحی میان – گاه

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۱۱ ب.ظ

تعیین چگالی بارهای سطحی میان – گاه

در ساختارهای SiSiGeSi که بوسیله روش رونشانی پرتو مولکولی رشد می­یابند به دلیل ناپیوستگی نوار ظرفیت یک چاه کوانتومی در نوار ظرفیت و در لایه SiGe شکل می­گیرد اگر لایه­های مجاور با ناخالصی­های نوع p آلاییده شده باشند حفره­های لایه آلاییده به داخل چاه کوانتومی می­روند و تشکیل گاز حفره­ای دوبعدی در میانگاه نزدیک لایه آلاییده می­دهند اینگونه ساختارها را

دانلود تعیین چگالی بارهای سطحی میان – گاه

تعیین چگالی بارهای سطحی میان 
چگالی بارهای سطحی میان
سطحی میان
چگالی
چگالی بارهای
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 7492 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3

فهرست مطالب

فصل اول : ساختارهای دورآلاییده............... 1

مقدمه ...................................... 2

1-1 نیمه رسانا.............................. 3

1-2 نیمه رسانا با گذار مستقیم و غیر مستقیم.. 4

1-3 جرم موثر................................ 4

1-4 نیمه رسانای ذاتی........................ 6

1-5 نیمه رسانای غیر ذاتی و آلایش............. 7

1-6 نیمه رساناهای Si و Ge ..................... 10

1-7 رشد بلور ............................... 13

1-7-1 رشد حجمی بلور......................... 15

1-7-2 رشد رونشستی مواد...................... 15

1-7-3 رونشستی فاز مایع ..................... 16

1-7-4 رونشستی فاز بخار...................... 18

1-7-5 رونشستی پرتو مولکولی ................. 19

1-8 ساختارهای ناهمگون....................... 20

 1-9 توزیع حالت‌های انرژی الکترون‌ها در چاه کوانتومی  21

1-10 انواع آلایش............................. 23

1-10-1 آلایش کپه­ای........................... 24

1-10-2 آلایش مدوله شده (دورآلاییدگی).......... 24

1-10-3 گاز الکترونی دوبعدی ................. 25

1-10-4 گاز حفره­ای دوبعدی.................... 26

1- 11 ویژگی و انواع ساختارهای دور آلاییده ... 27

1-11-1 انواع ساختارهای دورآلاییده به­­لحاظ ترتیب رشد لایه­ها 27

1-11-2 انواع ساختار دور آلاییده به لحاظ نوع آلاییدگی ( n یا p ) 28

1-11-3 انواع ساختار دور آلاییده دریچه­دار..... 29

1-12 کاربرد ساختارهای دور آلاییده........... 33

1-12-1 JFET.................................. 33 

1-12-2 MESFET .............................. 34

1-12-3 MESFET پیوندگاه ناهمگون .............. 35

فصل دوم : اتصال فلز نیمه رسانا (سد شاتکی)... 38

مقدمه ...................................... 39 

2-1 شرط ایده آل و حالتهای سطحی ............. 41

2-2 لایه تهی ................................ 44

2-3 اثر شاتکی .............................. 47

2-4 مشخصه ارتفاع سد......................... 51

2-4-1 تعریف عمومی و کلی از ارتفاع سد........ 51

2-4-2 اندازه گیری ارتفاع سد................. 57

2-4-3 اندازه گیری جریان – ولتاژ............. 57

2-4-4 اندازه گیری انرژی فعال سازی........... 60 

2-4-5 اندازه گیری ولتاژ- ظرفیت............. 60

2-4-6 تنظیم ارتفاع سد ..................... 62

2-4-7 کاهش سد .............................. 62

2-4-8 افزایش سد............................. 63

2-5 اتصالات یکسوساز . ....................... 64

2-6 سدهای شاتکی نمونه  ..................... 64

فصل سوم : انتقال بار در ساختارهای دورآلاییده. 66

مقدمه....................................... 67

 3-1 ساختار دور آلاییده معکوس p-Si/Si1-XGeX/Si ..... 68

3-2 ساختار نوار ظرفیت ساختار دور آلاییده معکوسp-Si/SiGe/Si 69

3-3 محاسبه انتقال بار در ساختارهای دور آلاییده.. 71 

3-3-1 آلایش مدوله شده ایده­آل................. 71

3-3-2 محاسبات خود سازگار چگالی سطحی حاملها . 74

3-3-3 اثر بارهای سطحی بر چگالی گاز حفره­ای .. 74

3-4 روشهای کنترل چگالی سطحی حاملها ......... 76

3-4-1 تاثیر تابش نور بر چگالی سطحی حاملها .. 77

3-4-2 تاثیر ضخامت لایه پوششی بر چگالی سطحی حاملها... 78

3-4-3 دریچه دار کردن ساختار دور آلاییده ..... 79

3-5 ساختارهای دورآلاییده معکوس p-Si/SiGe/Si با دریچه بالا 79

3-6 انتقال بار در ساختارهای دورآلاییده معکوس با دریچه بالا 82

3-7 تاثیر بایاسهای مختلف بر روی چگالی سطحی ­حفره­ها   83

3-8 ملاحظات تابع موج......................... 86

3-9 وابستگی Zav به چگالی سطحی حاملها در ساختارهای بی دریچه    87

3-10 وابستگی Zav به چگالی سطحی حاملها در ساختارهای دریچه­دار   87

فصل چهارم : نتایج محاسبات  ................. 89

مقدمه....................................... 90

4-1 محاسبات نظری ساختارهای دورآلاییده بی دریچه Si/SiGe/Si     91

4-1-1 محاسبات نظری ns برحسب Ls .............. 91

4-1-2 محاسبات نظری ns برحسب NA  ............. 96

4-1-3 محاسبات نظری ns برحسب nc ............... 99

4-1-4 محاسبات نظری کلیه انرژیهای دخیل برحسب Ls . 100

4-2 محاسبات نظری ساختارهای دورآلاییده دریچه­دار Si/SiGe/Si     100

4-2-1 محاسبات نظری ns برحسب vg ............... 100

4-2-2 بررسی نمونه ها با nsur متغیر و تابعی خطی از vg با شیب مثبت ............................................ 107

4-2-3 بررسی نمونه ها با nsur متغیر و  تابعی خطی از vg با شیب منفی............................................ 114

فصل پنجم : نتایج............................ 124

5-1مقایسه سد شاتکی با ساختار دورآلاییده دریچه دار p-Si/SiGe/Si     125

5-2 بررسی نمودارهای مربوط به چهار نمونه .... 125

پیوست ...................................... 129

چکیده انگلیسی (Abstract) ....................... 139

منابع....................................... 141

در این پایان نامه ابتدا به تشریح ساختار دورآلاییده  Si/SiGe/Siمی­پردازیم و سپس مدلی نظری که بتواند ویژگیهای الکتریکی گاز حفره­ای دوبعدی درون چاه کوانتومی ساختارp-Si/SiGe/Si  و همچنین میزان انتقال بار آزاد به درون چاه و بستگی آن به پارامترهای ساختار را توجیه کند ارائه می دهیم  .  در ساختار دورآلاییده معکوس p-Si/SiGe/Si دریچه­دار با دریچه Al/Ti/Si از این مدل نظری استفاده می­کنیم و با برازش نتایج تجربی تغییرات چگالی سطحی گاز حفره­ای بر حسب ولتاژ دریچه توانسته­ایم چگالی سطحی بارهای میانگاه Ti/Si در این ساختارها را در محدوده (m-2) 1015 × 78/1 تا (m-2) 1015 × 63/4  ارزیابی کنیم  .

 

دانلود تعیین چگالی بارهای سطحی میان – گاه

  • eshagh bayrami

فیزیک (2)

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۱۱ ب.ظ

فیزیک (2)

تکنولوژیهای لایة فیزیک 80211 80211 به عنوان استاندارد تعداد متفاوتی تکنولوژیهای لایه فیزیکال را که توسط MAC به کار می‌رود را تعریف کرده است که عبارتند از • 80211 24 GHZ frequency hopping PHY • 80211 24 GHZ direct sequencing PHY • 8011b 24 GHZ direct sequencing PHY • 80211a 5 GHZ Orthogonal Frequency Division Multiplexing (OFDM) PHY • 80211

دانلود فیزیک (2)

مطالبی در مورد فیزیک 
پروژه ای در مورد فیزیک 
مقالاتی در مورد فیزیک 
فیزیک
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 60 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 58

هر یک از لایه های 802.11 دارای دو زیر لایه می باشند:

PLCP در واقع یک لایه handshake است که واحدهای داده پروتکل MAC را قادر می‌سازد که بین ایستگاههای MAC روی PMD انتقال داده شوند، که روش انتقال و دریافت داده در محیط بی سیم می‌باشد. تا حدی، می توان PMDرا به عنوان یک سرویس انتقال بی سیم تصور کرد که توسط PLCP کنترل می‌ شود. زیر لایه‌های PLCP و PMD بر مبنای انواع 802.11 متغیر هستند. همه PLCP با صرفنظر از نوع فیزیکی 802.11، دارای داده‌های اولیه‌ای که واسط برای ارسال داده‌های هشت‌تایی بین MAC و PMD را فراهم می‌کنند، بعلاوه دارای توابع اولیه‌ای است که MAC را قادر می‌سازد که زمان شروع ارسالش را به فیزیکال اعلام کند و فیزیکال را قادر می‌سازد که به MAC  زمان کامل شدن ارسالش را اعلام کند.

در جهت دریافت، توابع اولیه PLCP از فیزیکال به MAC نشان می دهند که چه زمانی شروع به دریافت ارسال از ایستگاه دیگر کرده‌اند و چه زمان ارسال کامل شده است. برای پشتیبانی از (CCA) Clear channel assesment ، همه PLCPها مکانیزمی برای MAC تدارک دیده‌اند که موتور CCA را reset کرده و برای فیزیکال وضعیت جاری محیط بی‌سیم را گزارش بدهد.

به طور کلی plcpها در 802.11  برطیق دیاگرام زیر عمل می‌کنند. وضعیت عملیاتی پایه، بر اساس روش Carrier sence clear channel assessment (CS/CCA) است. این رویه شروع سیگنال را از ایستگاههای مختلف تشخیص می‌دهد و معلوم می‌کند که آیا کانال برای ارسال  افراد است یا خیر. به محض دریافت یک TX و آغاز دادخواست، با تغییر PMD از دریافت به ارسال به وضعیت انتقال تغییر حالت داده و واحد داده پروتکل Plcp را می‌فرستد.  PLCP Protocol dataunit (PPDU) سپس، تصور می کند که TX تمام شده و به وضعیت (CAICCA) بر می‌گردد. PLCP وضعیت دریافت را زمانیکه رویه CS/CCA هدر PLCP و پریمبل آن را تشخیص می‌دهد، درخواست می‌کند اگر PLCP خطایی را تشخیص دهد، خطا را به MAC نشان میدهد و رویه CS/CCA  را پیش می‌برد.

دیاگرام وضعیت PLCP

بلوک‌های ساختمان لایه فیزیکال:

برای درک PMD متفاوت باید مفاهیم اولیه ذیل را درک کنیم:

  • Scrambling
  • Coding
  • Inter leaving
  • Sym bol mapping

- Scramling:

یکی از اصول طراحی فرستنده جدید که ارسال داده را در نرخ‌های بالا امکانپذیر می‌کند، فرض بر این است که داده‌های شما فراهم می‌کنید از نظر فرستنده به طور رندم ظاهر می‌شود. بدون این فرض، بسیاری از بهره‌ها که از  بلوک‌های ساختمانی دیگر ساخته می‌شود، درک نخواهد شد.

Scrambling: روش کدگذاری داده‌ای به صورت تصادفی قبل از ارسال است که برای جلوگیری از اینکه مجموعه‌ای از صفرها یا یک‌های متغیر باعث مشکلات هماهنگی درگیرنده شوند. گیرنده گوشا سپس این داده‌های تصادفی را بر اساس ترتیب ساختار اصلی کد گشایی می‌کند.

اغلب روش‌های کدگذاری self- synchroniz هستنتد، به این معنی که کد گشا قادر است خودش را با وضعیت کدگذار هماهنگ کند.

Coding: کدنیگ مکانیزمی است که ارسال داده با نرخ بالا را در کانال‌های نویزدار امکانپذیر می‌کند. همه کانال های انتقال دارای نویز هستند که خطاها به شکل بیت‌های تغییر یافته یا اصلاح شده را باعث می شود. کدینک به شما این اجازه را می دهد که مقدار داده ارسالی در محیط نویزدار را به حداکثر برسانید.

 رایج‌ترین نوع کدینگ در سیستمهای ارتباطی امروزه ، کدهای پیچیده هستند چرا که به راحتی به صورت سخت‌افزاری با جمع کننده‌ها قابل پیاده‌سازی هستند.

Interleaving:

Interleaversها مطرح شدند تا در بلوک‌هایی که خطا ممکن است رخ دهد پخش شوند. یک inter leaver می‌تواند یک ساختار نرم افزاری یا سخت افزاری باشد. هدف اصلی آن پخش بیت‌های مجاور با قرار دادن بیت‌های غیرمجاور در کنار آن‌هاست.


802.11 wlan s

 استاندارد اولیه 802.11 دو متد برای لایه فیزیکال wlan  تعریف کرده است:

2.4 GHZ frequency hopping spread spectrum (FHSS)

2.4 GHZ direct Sequence spread spectrum (DSSS)

 

Frequenycy Hopping wlans:

 FHSS در شبکه‌های بی سیم محلی نرخ انتقال داده 1 Mbps و 2Mbps را ساپورت می‌کند، همانطور که از نامش پیداست، وسایل FHSS تغییر می‌کنند یا “hops” فرکانس‌ها را می‌پرند یا تغییر می‌دهند با یک الگوی پرشی از پیش تعیین شده و نرخ را، ست می‌کنند، وسایل FHSS طیف فرکانسی موجود را به 79 کانال بدون Overlap تقسیم می‌کنند (برای شمال امریکا و اغلب کشورهای اروپایی) بین رنج 2.402تا 2.480GHZ . هر کانال 1MHZ پهنا دارد، بنابراین شبکه‌های بی سیم محلی تقریباً با سرعت 1Mbps و از میان 79 کانال با سرعتی کمتر می‌پرند.

 

دانلود فیزیک (2)

  • eshagh bayrami

فیزیک (1)

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۰۹ ب.ظ

فیزیک (1)

مشکل جزئی مورد نظر با گذر زمان آلودگی‌های پرتوهای راکتور هاست در حذف این آلودگی در مراتب بالاتر یک فیلتر ترکیب لازم است یک فیلتر شامل یک یا چند مواد اضافی است که در پرتو قرار می‌گیرد بنابراین AL و S با فیلتر F استفاده میشود تا پرتوی فیلتر شده حاصل شود که شامل نوترونها حدود 324 کیلوالکترون ولت خواهد بود، Ti و Co برای رسیدن به پرتوی فیلتر شده در 2

دانلود فیزیک (1)

فیزیک
مطالبی در مورد فیزیک
مقالاتی در مورد فیزیک
پروژه ای در مورد فیزیک
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 369 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

پرتوهای فیلتر شده مواد اولیه مودر استفاده است. U و Sc و fe و si  برای پرتوهای فیلتر شده در 186/0 ، 2 ، 3/24 ، 55 ، 144، و 2350 kev عنوان میشوند. در فیلترهای ایزوتوپ‌های جدا شده Er ، N ، zn ، sr ، zn ، Ni، e ، Cr پیشنهاد شده تا پرتوهای مربوطه و اطلاعات آن با کارر امروزی جهت طرح‌هی متغیر مناسب باشد ولی تمام این معیارات و طرح‌ها لازم است تا فیلتر ایزوتوپها جداگانه دیده شوند. در حالت خاص اطلاعاتی برای رسیدنت به انرژی بالاتر و جود دارد تا شدت خوب و نسبت سیگنال به زمینه در منطقه در مورد علاقه و انرژی آن بدست آوریم. مثالی از کل بخش مربوط به معیارات در کل کاربرهای فیلترها در شکل 4. Vtii  و برای  نشان داده شده است.

 
   

معیاراتی برای طرح فیلترها:

این فیلترهای پنجره برای پرتوهای نوترون‌ها ابتدا بسط می‌یابند. برخی از آزمایشات در پرتوها نیاز به نوترون دارند تا در دستة‌ باریکی با انرژی مناسب و انرژی ویژه در هر یک از ده دهه دیده شوند. مشکل Viii دو مشکل فیلترها را نشان میدهد که در یک رآکتور عمل میکند. فیلتربندی و ماده مربوط در این مثال fe است که در نیمه راه لوله پرتو قرار می‌گیرد که به پورت پرتوی راکتور فر برده میشود. این فضای بین Fe و لوله با صفحات پر میشود و در این مثال Al و S به مواد خاص اضافه میشود تا مواد فیلتر بندی ابتدایی استفاده شوند. پورت پرتو شکل5 Viii در مسیر مستقیم قرار می‌گیرد و سوخت رآکتور را نشان میدهد. پورت پرتو در مشکل b 5 Vtii  نسبت به انعکاس و همزه در نزدیک هسته قرار می‌گیرد در جهت مستقیم نوترونها در جهت موفقیت نمونه قرار می‌گیرد.

 
   

 تجارب زیادی برای فیلترها بدست آمه است و حاکی است از عواملی که باید برری شوند که این طرح‌ها از فیلتر پرتو خواهد بود. حداکثر جریان نوتورن تک انرژی در موقعیت نمونه قرار دارد ولی لازم نیست بین متغیرها با بزرگترین قطر استفاده میشود و مواد فیلتر بندی باید به حد کافی در منطقه پرتو ایجاد شود که از تمام نقاط در منبع و صفحه منعکس کننده از فیلتر می‌گذرد و به نمونه میرسد. برای فیلترهایی که هزینه بردار است هزینه کمتر را انخاب کنید. اگر لازم باشد یک آزمایش را در نظر بگیریم پرتو باید به فیلتر اضافه شود. اگر  ما دو فیلتر به هسته راکتور خیلی نزدیک باشد بسیاری از نوترونها با انرژی ناخواسته در پرتو نشان داده میشود. بنابراین ما دو فیلتر بندی باید در نیمه راه بین منبع و وجه خارجی صفحات بیولوژیکی قرار می‌گیرد.
 

اجزاء یا ایزوتوپ‌ها برای ماه فیلتر انخاب میشود تا بخش در حداقل پنجره کمتر از 5/1 نوتورن درحد متوسط با انرژی دیگر مشخص باشد. ضخامت فیلتربندی انتخاب شده حدود 1/0 نوترونها است که انرژی را به فیلتر می گذرانند. عامل 5/1 نشان میدهد که نوترونها با انرژی دیگر در انتقال  است ولی نوترونها منبع اسپکتروم و طیف است که نسبت به نوترون در پنجره و سنجیده میشود. اغلب دسته‌ای در پنجره حدود 200/1 کل طیف نوترون‌هاست. اگر این فاکتورها به نسبت 5/1  باشد در جه خلوص پرتو 98/0 است. مواد فیلتر با نسبت مقطع بزرگتر از 5/1 ثابت نمی‌شود که نسبت 10/1 را نشان دهد ولی این پنجره توخالی در مقطع فیلتربندی سایه بندی میشود و مواد فیلتر بیندی ثانویه را نشان میدهند.

اغلب تغییرات انرژی دیده میشود از فیلتری دیگر ، بنابراین فیلترهای قابل تعویضی لازم است در دانشگاه راکتور تحقیقات میسوری (MURR) با فرو بردن لوله فیلتر و حذف آن کار میشود. و در عرض چند دقیقه میتواند راکتور را خاموش کند. روش ساده برای فیلترها برای چرخاندن پرتوهاست HFBR (راکتور پرتو با فلوی بالا) در بروفاوان شامل فیلترهایی است در خارج از صفحات بیولوژیکی .

این صفحات در اطراف طولانی‌تر است پس از فیلتر MTR, Fe از مخلوط فولاد زنگ ترن و برنج استفاده میشود که فیلتر Sc استفاده میشود  تا Ni و Ti بعنوان صفحات بکار میروند. دو یا چند عنصر لازم است تا پنجره‌ها بوسیله دیگری سایه‌دار شوند. از مخلوط بتون، آهن، سرب، آلومینویم بعنوان صفحه‌ای استفاده میشود. مواد متغیر با هر یک از صفحات ومرحله بندی میشوند. این مراحل جلوگیری می کنند تا فواصل با آب موجود تحت تأثیر اشعه گاما نباشد و Al طوری عمل می کند که مراقب باشیم آب یا Al منبعی در صفحه بیولوژیکی به حساب میآید ولی در این فاصله هوا هم وجود  دارد.

دومین و سومین ، دو فیلتر بندی شده لازم است استفاده شود تا مواد فیلتر بندی اولیه مشخص شود و مواد ثانویه نزدیک به پنجره است و مقطعی از مواد اولیه را  نشان می‌دهد. این مواد به نسبت 5/1 یا کمتر در پنجره با متوسط مقطع تمام انرژیها تنها 2/1 است ولی این مواد ثانویه Al و S مؤثر هستند و همراه Fe و Ti ،  Co به فیلترها اضافه میشود و S به فیلتر Si اضافه میشود.

این مواد ثانویه درجه خلوص را بالا میبرند و اشعه گاما را کاهش میدهند و همیشه از راکتورها خارج میشود.

چند روش دیگر برای پیشرفت در جه خلوص پیشنهاد شده است. این پورت پرتو در بالاترین موقعیت فلو نزدیک هسته ترجیح  داده میشود به نقطه پرتو در نقاط از سوخت نوترونها که پخش میشود آسان‌تر متغیر میشوند و انرژی بالایی را خواهند داشت. و این نوترونهای نومتر آسانتر فیلتر میشود و شامل انرژی بالاتری هستند و این فلوی گاه نومتر است نسبت به فولی گاه از سوخت مطرح میشود. فیلترها ر NBS از سوخت مستقیم استفاده میوشد. منگنز رزونانس پراکندگی در Kev 38/2 دارند که kev2 به پایین لوله کشیده میشود و nBVS تشخیص داد که فیلتر sc با فاکتور درجه خلوص 98/0 با فیلترهای Sc، با فاکتورها درجه خلوص 98/0  با فیلترهای SC دارای فاکتور 8/0 7/0 است.

در توسعه فیلترهای 238  مواد دیگری شناسایی شد که در پنجره‌هایی ev186 خواهد بود. پس چند ماده انتخاب شد تا این بخش‌ها با پنجره انرژی بالاتر در 238  مشخص شود. پیشرفت در خلوص پرتو با اضافه شدن Se ، Mn ، Ge ایجاد میشود تا به فیلتر 238 سنجیده شوند.

این پرتوهای فیلتر شده همیشه انرژی دارند تا به آسانی معیاری را در سابقه به کار گیرند. و ارزش دارد تا به آسانی معیاران را در نظر گیرند. سمیسون و دیگران روش «اختلاف فیلتر» را در نظر می گیرند. که در آن ماده منتخب دارای رزومانسی است که به پنجره سایه می اندازد و نسباً پایین است و انرژی نوترون را به کار می‌گیرد و معیارات شدت پرتو مطابق با نوترون غیر دسه‌ای است و فیلتر Fe  و Ti  S با Si و W با U همراه است.

دانلود فیزیک (1)

مشکل جزئی مورد نظر با گذر زمان آلودگی‌های پرتوهای راکتور هاست در حذف این آلودگی در مراتب بالاتر یک فیلتر ترکیب لازم است یک فیلتر شامل یک یا چند مواد اضافی است که در پرتو قرار می‌گیرد بنابراین AL و S با فیلتر F استفاده میشود تا پرتوی فیلتر شده حاصل شود که شامل نوترونها حدود 324 کیلوالکترون ولت خواهد بود، Ti و Co برای رسیدن به پرتوی فیلتر شده در 2

دانلود فیزیک (1)

فیزیک
مطالبی در مورد فیزیک
مقالاتی در مورد فیزیک
پروژه ای در مورد فیزیک
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 369 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

پرتوهای فیلتر شده مواد اولیه مودر استفاده است. U و Sc و fe و si  برای پرتوهای فیلتر شده در 186/0 ، 2 ، 3/24 ، 55 ، 144، و 2350 kev عنوان میشوند. در فیلترهای ایزوتوپ‌های جدا شده Er ، N ، zn ، sr ، zn ، Ni، e ، Cr پیشنهاد شده تا پرتوهای مربوطه و اطلاعات آن با کارر امروزی جهت طرح‌هی متغیر مناسب باشد ولی تمام این معیارات و طرح‌ها لازم است تا فیلتر ایزوتوپها جداگانه دیده شوند. در حالت خاص اطلاعاتی برای رسیدنت به انرژی بالاتر و جود دارد تا شدت خوب و نسبت سیگنال به زمینه در منطقه در مورد علاقه و انرژی آن بدست آوریم. مثالی از کل بخش مربوط به معیارات در کل کاربرهای فیلترها در شکل 4. Vtii  و برای  نشان داده شده است.

 
   

معیاراتی برای طرح فیلترها:

این فیلترهای پنجره برای پرتوهای نوترون‌ها ابتدا بسط می‌یابند. برخی از آزمایشات در پرتوها نیاز به نوترون دارند تا در دستة‌ باریکی با انرژی مناسب و انرژی ویژه در هر یک از ده دهه دیده شوند. مشکل Viii دو مشکل فیلترها را نشان میدهد که در یک رآکتور عمل میکند. فیلتربندی و ماده مربوط در این مثال fe است که در نیمه راه لوله پرتو قرار می‌گیرد که به پورت پرتوی راکتور فر برده میشود. این فضای بین Fe و لوله با صفحات پر میشود و در این مثال Al و S به مواد خاص اضافه میشود تا مواد فیلتر بندی ابتدایی استفاده شوند. پورت پرتو شکل5 Viii در مسیر مستقیم قرار می‌گیرد و سوخت رآکتور را نشان میدهد. پورت پرتو در مشکل b 5 Vtii  نسبت به انعکاس و همزه در نزدیک هسته قرار می‌گیرد در جهت مستقیم نوترونها در جهت موفقیت نمونه قرار می‌گیرد.

 
   

 تجارب زیادی برای فیلترها بدست آمه است و حاکی است از عواملی که باید برری شوند که این طرح‌ها از فیلتر پرتو خواهد بود. حداکثر جریان نوتورن تک انرژی در موقعیت نمونه قرار دارد ولی لازم نیست بین متغیرها با بزرگترین قطر استفاده میشود و مواد فیلتر بندی باید به حد کافی در منطقه پرتو ایجاد شود که از تمام نقاط در منبع و صفحه منعکس کننده از فیلتر می‌گذرد و به نمونه میرسد. برای فیلترهایی که هزینه بردار است هزینه کمتر را انخاب کنید. اگر لازم باشد یک آزمایش را در نظر بگیریم پرتو باید به فیلتر اضافه شود. اگر  ما دو فیلتر به هسته راکتور خیلی نزدیک باشد بسیاری از نوترونها با انرژی ناخواسته در پرتو نشان داده میشود. بنابراین ما دو فیلتر بندی باید در نیمه راه بین منبع و وجه خارجی صفحات بیولوژیکی قرار می‌گیرد.
 

اجزاء یا ایزوتوپ‌ها برای ماه فیلتر انخاب میشود تا بخش در حداقل پنجره کمتر از 5/1 نوتورن درحد متوسط با انرژی دیگر مشخص باشد. ضخامت فیلتربندی انتخاب شده حدود 1/0 نوترونها است که انرژی را به فیلتر می گذرانند. عامل 5/1 نشان میدهد که نوترونها با انرژی دیگر در انتقال  است ولی نوترونها منبع اسپکتروم و طیف است که نسبت به نوترون در پنجره و سنجیده میشود. اغلب دسته‌ای در پنجره حدود 200/1 کل طیف نوترون‌هاست. اگر این فاکتورها به نسبت 5/1  باشد در جه خلوص پرتو 98/0 است. مواد فیلتر با نسبت مقطع بزرگتر از 5/1 ثابت نمی‌شود که نسبت 10/1 را نشان دهد ولی این پنجره توخالی در مقطع فیلتربندی سایه بندی میشود و مواد فیلتر بیندی ثانویه را نشان میدهند.

اغلب تغییرات انرژی دیده میشود از فیلتری دیگر ، بنابراین فیلترهای قابل تعویضی لازم است در دانشگاه راکتور تحقیقات میسوری (MURR) با فرو بردن لوله فیلتر و حذف آن کار میشود. و در عرض چند دقیقه میتواند راکتور را خاموش کند. روش ساده برای فیلترها برای چرخاندن پرتوهاست HFBR (راکتور پرتو با فلوی بالا) در بروفاوان شامل فیلترهایی است در خارج از صفحات بیولوژیکی .

این صفحات در اطراف طولانی‌تر است پس از فیلتر MTR, Fe از مخلوط فولاد زنگ ترن و برنج استفاده میشود که فیلتر Sc استفاده میشود  تا Ni و Ti بعنوان صفحات بکار میروند. دو یا چند عنصر لازم است تا پنجره‌ها بوسیله دیگری سایه‌دار شوند. از مخلوط بتون، آهن، سرب، آلومینویم بعنوان صفحه‌ای استفاده میشود. مواد متغیر با هر یک از صفحات ومرحله بندی میشوند. این مراحل جلوگیری می کنند تا فواصل با آب موجود تحت تأثیر اشعه گاما نباشد و Al طوری عمل می کند که مراقب باشیم آب یا Al منبعی در صفحه بیولوژیکی به حساب میآید ولی در این فاصله هوا هم وجود  دارد.

دومین و سومین ، دو فیلتر بندی شده لازم است استفاده شود تا مواد فیلتر بندی اولیه مشخص شود و مواد ثانویه نزدیک به پنجره است و مقطعی از مواد اولیه را  نشان می‌دهد. این مواد به نسبت 5/1 یا کمتر در پنجره با متوسط مقطع تمام انرژیها تنها 2/1 است ولی این مواد ثانویه Al و S مؤثر هستند و همراه Fe و Ti ،  Co به فیلترها اضافه میشود و S به فیلتر Si اضافه میشود.

این مواد ثانویه درجه خلوص را بالا میبرند و اشعه گاما را کاهش میدهند و همیشه از راکتورها خارج میشود.

چند روش دیگر برای پیشرفت در جه خلوص پیشنهاد شده است. این پورت پرتو در بالاترین موقعیت فلو نزدیک هسته ترجیح  داده میشود به نقطه پرتو در نقاط از سوخت نوترونها که پخش میشود آسان‌تر متغیر میشوند و انرژی بالایی را خواهند داشت. و این نوترونهای نومتر آسانتر فیلتر میشود و شامل انرژی بالاتری هستند و این فلوی گاه نومتر است نسبت به فولی گاه از سوخت مطرح میشود. فیلترها ر NBS از سوخت مستقیم استفاده میوشد. منگنز رزونانس پراکندگی در Kev 38/2 دارند که kev2 به پایین لوله کشیده میشود و nBVS تشخیص داد که فیلتر sc با فاکتور درجه خلوص 98/0 با فیلترهای Sc، با فاکتورها درجه خلوص 98/0  با فیلترهای SC دارای فاکتور 8/0 7/0 است.

در توسعه فیلترهای 238  مواد دیگری شناسایی شد که در پنجره‌هایی ev186 خواهد بود. پس چند ماده انتخاب شد تا این بخش‌ها با پنجره انرژی بالاتر در 238  مشخص شود. پیشرفت در خلوص پرتو با اضافه شدن Se ، Mn ، Ge ایجاد میشود تا به فیلتر 238 سنجیده شوند.

این پرتوهای فیلتر شده همیشه انرژی دارند تا به آسانی معیاری را در سابقه به کار گیرند. و ارزش دارد تا به آسانی معیاران را در نظر گیرند. سمیسون و دیگران روش «اختلاف فیلتر» را در نظر می گیرند. که در آن ماده منتخب دارای رزومانسی است که به پنجره سایه می اندازد و نسباً پایین است و انرژی نوترون را به کار می‌گیرد و معیارات شدت پرتو مطابق با نوترون غیر دسه‌ای است و فیلتر Fe  و Ti  S با Si و W با U همراه است.

دانلود فیزیک (1)

  • eshagh bayrami

تاریخچه آهن

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۰۷ ب.ظ

تاریخچه آهن

امروزه یکی از اساسی ترین پایه های اقتصادی و اجتماعی کشورهای جهان را صنایع آهن و فولاد تشکیل می دهد و این به سبب نیاز مبرمی است که انسان جهت پیشبرد، مفاصد خود در زندگی دارد با نگاه اجمالی به کارایی این عنصر حیاتی، می توان به نقش سازنده آن پی برد زیرا علاوه برکارکرد آن درامر ساختمان سازی، پل سازی و غیره یکی از کالاهای اساسی در صنایع اتومبیل سازی، کش

دانلود تاریخچه آهن

مقالاتی در مورد تاریخچه آهن 
پروژه ای در مورد تاریخچه آهن 
مطالبی در مورد تاریخچه آهن 
آهن
دسته بندی فیزیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 96 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40

آهن عنصر شیمیایی است که در جدول تناوبی با نشان Fe و عدد اتمی 26 وجود دارد. آهن فلزی است که در گروه 8 و دوره 4 جدول تناوبی قرار دارد.

تاریخچه آهن (Fe)

اولین نشانه های استفاده از آهن به زمان سومریان و مصریان برمی گردد که تقریباً 4000 سال قبل از میلاد با آهن کشف شده از شهاب سنگها اقلام کوچکی مثل سر نیزه وزیور آلات می ساختند. از 2000 تا 3000 سال قبل از میلاد، تعداد فزاینده ای از اشیاء ساخته شده با آهن مذاب (فقدان نیکل، این محصولات را از آهن شهاب سنگی متمایز می کند) دربین النهرین، آسیای صغیر و مصر به چشم می خورد؛ اما ظاهراً تنها در تشریفات از آهن استفاده می شد و آهن فلزی گرانبها حتی با ارزش تر از طلا به حساب می آمد.

براساس تعداد از منابع آهن، به عنوان یک محصول جانبی از تصفیه مس تولید می‌شود مثل آهن اسفنجی و به وسیله متالوژی آن زمان قابل تولید مجدد نبوده است. از 1600 تا 1200 قبل از میلاد درخاورمیانه بطور روز افزون ا زاین فلز استفاده می شد، اما جایگزین کاربرد برنز درآن زمان نشد.  تیرآهنی متعلق به عنصر آهن سوند در گاتلند سوئد یافت شده است. از قرن 10 تا 12 در خاورمیانه یک جابجایی سریع درتبدیل ابزار و سلاحهای برنزی به آهنی صورت گرفت. عامل مهم دراین جابجائی آغاز ناگهانی تکنولوژی های پیشرفته کار با آهن نبود، بلکه عامل اصلی، مختل شدن تامین قلع بود. این دوره جابجایی که در زمانهای مختلف و درنقاط مختلفی از جهان رخ داد، دوره ای از تمدن به نام عصرآهن را به وجود آورد. همزمان با جایگزینی آهن به جای برنز، فرآیند کربوریزاسیون کشف شدکه به وسیله آن به آهن موجود درآن زمان کربن اضافه می کردند. آهن را بصورت اسفنجی که مخلوطی از آهن و سرباره به همراه مقدار ی کربن یا کاربید است، بازیافت کردند. سپس سرباره آنرا با چکش کاری جدا نموده و محتوی کربن را اکسیده  می کردند تا بدین طریق آهن نرم تولید کنند.

مردم خاورمیانه دریافتند که با حرارت دادن طولانی مدت آهن نرم درلایه ای از ذغال و آب دادن آن در آب یا روغن می توان محصولی بسیار محکم تر بدست آورد. محصول حاصله که دارای سطح فولادی است، از برنزی که قبلاً کاربرد داشت محکمتر و مقاوم تر بود. در چین نیز اولین بار آهن شهاب سنگی استفاده شد و اولین شواهد باستان شناسی برای اقلام ساخته شده با آهن نرم درشمال شرقی نزدیک xinjiang مربوط به قرن 8 قبل از میلاد به دست آمده است. این وسایل از آهن نرم و با همان روش خاورمیانه و اروپا ساخته شده بودند و گمان می رفت که برای مردم غیر چینی هم ارسال می کردند.

دانلود تاریخچه آهن

  • eshagh bayrami

تحقیق آماری در زمینه شاخص PMI ( ) بر روی 950 نفر از جوانان تهران

eshagh bayrami | شنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۰۴ ب.ظ

تحقیق آماری در زمینه شاخص PMI ( ) بر روی 950 نفر از جوانان تهران

یکی از مهمترین روشهای بررسی چاقی، روشهای تن‌سنجی ANTHRO POMETRIC است در کشورهای مختلف، مطالعات آنتزوپومتریک در زمرة تحقیقات پایة علوم پزشکی می‌باشد این مطالعات در کشورهای توسعه‌یافته از چندین سال قبل بر روی گروههای سنی و جنسی مختلف انجام شده است به طوری که محققان رشته‌های مختلف می‌توانند با بررسی این مطالعات روند تغییرات را پیگیری نمایند امروزه

دانلود تحقیق آماری در زمینه شاخص PMI ( ) بر روی 950 نفر از جوانان تهران

تحقیق آماری در زمینه شاخص PMI ( ) بر روی 950 نفر از جوانان تهران
مقالاتی در مورد تحقیق آماری در زمینه شاخص PMI ( ) بر روی 950 نفر از جوانان تهران
مطالبی در مورد تحقیق آماری در زمینه شاخص PMI ( ) بر روی 950 نفر از جوانان تهران
دسته بندی آمار
فرمت فایل doc
حجم فایل 41 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52

یکی از مهمترین روشهای بررسی چاقی، روشهای تن‌سنجی ANTHRO POMETRIC است. در کشورهای مختلف، مطالعات آنتزوپومتریک در زمرة تحقیقات پایة علوم پزشکی می‌باشد.

این مطالعات در کشورهای توسعه‌یافته از چندین سال قبل بر روی گروههای سنی و جنسی مختلف انجام شده است. به طوری که محققان رشته‌های مختلف می‌توانند با بررسی این مطالعات روند  تغییرات را پیگیری نمایند.

امروزه با گسترش شهرنشینی و کمتر شدن تحرک افراد مسئله بروز و شیوع بیماریهای شهرنشینی مورد توجه محققان پزشکی قرار گرفته است. به طوری که انجمن بهداشت آمریکا (A.H.A) پژوهشهای آنتروپومتریک را جزء عالیترین تحقیقات طبقه‌بندی نموده است.

از اطلاعات آنتروپومتریک علاوه بر استفاده در بررسی وضعیت رشد و نمو و سلامت و بلوغ و تغذیه افراد جامعه در رشته‌های: جراحی، ارتوپدی، مامایی، جنین‌شناسی، رادیولوژی،‌پزشکی قانونی، باستان‌شناسی، پروتزسازی و تجهیزت پزشکی استفاده می‌شود.

فاکتورها و عوامل مختلفی در رشد و نمو تأثیرگذارند و لازم است این فاکتورها را برای جوامع هر کشور به طور جدی‌ که در نظر گرفت. از جمله این فاکتورها می‌توان به: سن، جنس، نوع تغذیه، نژاد، آب و هوا، اقتصاد جامعه، فرهنگ و شرایط اکودمیک (اقلیمی) و توپودمیک (جغرافیایی) اشاره کرد.

از آنجا که تطبیق نتایج مطالعات آنتروپومتریک در جوامع مختلف به راحتی برای جوامع دیگر قابل مقایسه نمی‌باشد لازم است محققان هر کشور با توجه به وضعیت جغرافیایی و گستردگی کشور و نیز پراکندگی جمعیت و آب و هوای آن و فاکتورهای ذکر شده این گونه پژوهشها را پیگیری نمایند تا به نتایج دقیق و قابل استفاده دست یابند.

یکی از مهمترین مسائل پزشکی مبحث پیشگیری از بیماریها به ویژه بیماریهای قلبی و عروقی و چاقی می‌باشد که در ارتباط مستقیم باهم می‌باشند: چاقی می‌تواند بر روی مسائل روانی - اجتماعی فرد تأثیرگذار باشد و همچنین عوارضی بر سیستم عصبی مرکزی، تنفسی، اورتوپدیک، متابولیک و دارد. علاوه بر موارد ذکر شده بیماریها و سندرم‌های مختلفی با چاقی همراهی دارند.

دانلود تحقیق آماری در زمینه شاخص PMI ( ) بر روی 950 نفر از جوانان تهران

  • eshagh bayrami

خواص متالورژیکی پوشش ها

eshagh bayrami | جمعه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۰۴:۳۵ ب.ظ

خواص متالورژیکی پوشش ها

در این پروژه کوشش شده است تا با افزودن مقادیر مختلف بیسموت به حمام گالوانیزه و نیز اعمال پوشش از حمام آلیاژی ترکیب شیمیایی پوششها، ریز ساختار،‌ضخامت و سختی لایه های آلیاژی پوشش های حاصله مطالعه شده خواص سطحی پوشش ها به کمک XRD ومیکروسکوپ الکترونی بررسی شده ، خواص متالورژیکی پوشش ها نظیر چسبندگی ، یکنواختی و مقاومت به خوردگی مورد بررسی قرارر

دانلود خواص متالورژیکی پوشش ها

خواص متالورژیکی 
پوشش ها
 متالورژیکی 
مقلاتی در مورد خواص متالورژیکی پوشش ها
مطالب هایی در مورد خواص متالورژیکی پوشش ها
دسته بندی شیمی
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33

1- مواد و وسائل لازم

مواد و وسایل مورد نیاز جهت انجام این پروژه عبارتند از  ورق فولادی St37 ، مفتول فولادی ،شمش روی خالص ، ورق سرب ، شمش بیسموت ورق قلع ، پودر نیکل ، اسید کلریدریک ، کلریدآمونیوم ، کلرید روی ، هیدروکسیدسدیم ، کربنات سدیم ، تری سدیم فسفات ، سیلیکات سدیم، بوتة فولادی ، تراپنت، کورة الکتریکی ذوب فلزات غیرآهنی ، دستگاه ضخامت سنج مغناطیسی ، دستگاه میکروسختی سنج ، محفظه مه نمکی ، محفظة مرطوب، میکروسکوپ ، مته ، گیوتین ، ترازوی دقیق با دقت یکدهم میلی گرم ، آب مقطر ، یدید پتاسیم ، اورتروپین ، نایتال 2%

2- آماده سازی نمونه و تجهیزات

2-1- تهیه نمونه ها برای آزمایش

جهت انجام این پروژه از ورق فولادی St37 با آنالیز مندرج در جدول 3-1 استفاده شده است.

جدول 3-1- ترکیب شیمیایی ورق فولادی مورد استفاده Enterنمونه های با ابعاد 2×25×40 میلی متر توسط گیوتین از ورق فولادی برش زده شده ، جهت غوطه ور نمودن در مذاب بالای آنها توسط مته سوراخ شده ، مفتول فولادی از آن عبور داده شده به نمونه محکم شده است.

2-2- آماده سازی بوتة ذوب

جهت تهیة مذاب از یک کوره الکتریکی مخصوص ذوب فلزات غیرآهنی با تلرانس دمایی 1 درجه سانتیگراد ،‌همراه با یک بوته فولادی استفاده شده است. جهت کاهش حملة مذاب به بدنة حمام ،‌این بوته توسط ترانپت که دوغابی سرامیکی شامل اکسید زیر کونیوم و اکسید تیتانیوم می باشد پس از فیلتر شدن در صافی پوشش داده شده و سپس در هوا خشک گردیده است. پس از 24 ساعت این کار دوباره تکرار شده و سپس بوته به مدت 48 ساعت در هوا قرار گرفته و خشک شده است. پس از قراردادن بوته در کوره، دمای کوره را به آهستگی تا 250 درجه سانتیگراد بالا برده ، اجازه داده شده تا پخت صورت گیرد.

 

2-3- مواد مصرفی جهت تهیة مذاب

در صنعت جهت جلوگیری از اکسیداسون شدید حمام و افزایش براقیت و یکنواختی پوشش . 005/0 تا007/0 درصد وزنی آلومینیوم به حمام گالوانیزه اضافه می کنند. از این رو تمام حمام های مورد بررسی در این پروژه حاوی تقریباً 005/0 درصد وزنی آلومینیوم می باشند که بصورت ورق آلومینیوم بسیار خالص به حمام گالوانیزه اضافه شده است. جهت تهیة حمام های آلیاژی از شمش بیسموت با خلوص 9/99 ورق قلع با خلوص 9/99 ورق سرب با خلوص 8/99 استفاده شده است. جهت افزایش نیکل به حمام گالوکو ،‌ابتدا به کمک پودر نیکل آمیژانی ‌حاوی 53/0 درصد نیکل تهیه شده و از آن برای تهیه حمام استفاده شده است.

3- اعمال پوشش

جهت اعمال پوشش ابتدا نمونه ها آماده سازی سطحی شده ، سپس تحت شرایط کنترل شده در مذاب غوطه ور شده اند. مراحل کار به شرح زیر است

الف  چربی گیری و قلیاشویی چربی گیری قطعات در محلولی با ترکیب شیمیایی ذیل و در دمای 65 درجه سانتیگراد و به مدت 5 دقیقه انجام شده است

  • هیدروکسید سدیم 25 گرم
  •  کربنات سدیم 25 گرم
  •  تری سدیم فسفات 75 گرم
  •  سیلیکات سدیم 75 گرم
  •  حجم محلول 2000 سانتیمتر مکعب

ب  شستشو در آب جاری

ج  اسیدشویی جهت اسیدشویی از اسید کلریدریک 15 درصد حاوی اورتروپین ویدید پتاسیم - به عنوان بازدارنده در دمای محیط استفاده شده است و زمان اسید شویی 15 دقیقه بوده است.

د  شستشو در آب جاری

و  فلاکسینگ  برای فلاکسینگ نمونه ها از فرایند خشک استفاده شده است. به این منظور نمونه ها به مدت یک دقیقه در محلول 600 گرم بر لیتر کلرید روی و 400 گرم بر لیتر کلرید آمونیوم و دمای 70-60 درجة سانتیگراد قرار گرفته اند.

د خشک نمودن  نمونه ها پس از خروج از حمام فلاکس درون کوره ای در دمای 120 درجه سانتیگراد قرار گرفته ، بمدت15 دقیقه خشک شده اند. توجه به این نکته ضروری است که جهت جلوگیری از تجزیة فلاکس ، نباید دمای کوره بالاتر از 150 درجه سانتیگراد برود. در این مرحله نمونه ها جهت اعمال پوشش آماده شده اند. تصویر کورة مورد استفاده در شکل 3-1 آمده است.

دانلود خواص متالورژیکی پوشش ها

  • eshagh bayrami